Lessons Learned: Compartir experiències per impulsar la competitivitat  

Biocat i CataloniaBio van col·laborar de nou al 2015 en la segona edició de les jornades Lessons Learned, sessions que tenen com a objectiu propiciar l’intercanvi d’experiències i el networking entre professionals de les empreses de l’àmbit de les ciències de la vida i de la salut.

Més de 350 persones es van donar cita en les sis sessions que van tenir lloc al llarg de l’any, on experts tant d’estratègies de desenvolupament de producte com de temes legals i financers van compartir els seus coneixements, experiències i punts de vista sobre temàtiques clau per al desenvolupament de les empreses del sector.

Els ponents convidats van explicar al llarg de les diferents sessions les lliçons apreses a partir de la seva experiència en àrees estratègiques de coneixement relacionades amb les ciències de la vida. Així, les trobades es van centrar en temes com el drug discovery, els desenvolupaments clínics, les patents i llicències, la biofiscalitat i el Big Data en salut.

Cadascuna d’aquestes trobades va permetre afavorir el debat obert entre els assistents i els ponents, així com l’intercanvi d’informació i coneixement entre tècnics i directius. Van ser una bona oportunitat per reforçar la competitivitat de les empreses, la interacció i el coneixement entre públic i col·laboradors i les relacions entre les entitats del sector.

A continuació es poden trobar els enllaços amb informació de cadascuna de les sessions de Lessons Learned que es van celebrar al 2015:

-       Drug Discovery: noves estratègies per ser més competitius (24 febrer);

-       És possible una planificació flexible en els desenvolupaments clínics? (21 abril);

-       Protegir, transferir, explotar patents i coneixement: quina estratègia em convé més? (21 maig);

-       Llicències: l’art de la compra-venda d’intangibles en biotecnologia (9 juliol);

-       Biofiscalitat: els incentius fiscals per a la ciència (22 octubre);

-       Big Data en salut: futurs reptes de la bioinformàtica per a les empreses del present (24 novembre); 

Lessons Learned

Les jornades són un fòrum de coneixement i networking.

Més de 350 persones van participar a les Lessons Learned durant 2015.

Els assistents van poder conèixer temàtiques clau per al desenvolupament de les empreses del sector.